Shaman Breath

Shaman Breath 2014 200x200

Shaman Breath is een ademreis die je verbindt met het universele bewustzijn. Je komt in hogere staten van bewustzijn en je krijgt ervaringen van gelukzaligheid en vrede. Je doorloopt het uitgestrekte terrein van menselijke ervaringen om bij de ware essentie van het bestaan uit te komen: Liefde!

Door het omarmen van alle ervaringen en emoties in je leven, in plaats van weerstand te bieden en er van weg te gaan, krijg je toegang tot een extatisch gevoel van eenheid. Je beweegt in de richting van het liefhebben van je angsten, verdriet en boosheid, maar ook van Plezier!

Shaman Breath wordt aangeboden als een halve dag, hele dag en weekend workshop. Kijk in de agenda voor de actuele data!

Wat kun je verwachten?

Shaman Breath is een reis van dans, shaken, geleide meditatie en verbonden ademhaling liggend op een mat! De reis wordt zorgvuldig begeleid en de diverse stijlen van muziek brengen je in verschillende sferen en gebieden van jezelf. Voel hoe je lichaam tintelt als de levenskracht toeneemt met elke ademhaling! Creatieve ideeën stromen vaak in kwantum snelheid. Sommigen hebben engelachtige visioenen, mystieke ervaringen en verbinding met het goddelijke. Anderen worden opnieuw geboren of krijgen ervaringen uit de kindertijd die begraven liggen in het onderbewuste.
Intens zelfbewustzijn ontstaat doordat beperkende overtuigingen die normaal onbewust zijn, zichtbaar worden. Vaak ervaar je een vloed aan emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Soms zijn er helende tranen. Van woede naar extase, je wordt aangemoedigd om het allemaal te omarmen! De illusoire muren van de afscheiding smelten weg als je in verbinding staat met je innerlijke bron. Je komt meestal uit bij gevoelens van extase, rust, verwondering en dankbaarheid.

Wat maakt Shaman Breath anders?
Dit innovatieve programma is gebaseerd op Oneness Deeksha, Holotropic Breath en andere zelfheling methoden die je gevoel van heelheid en perfectie versterken. Het ademwerk activeert diepe genezing en vergeving, zodat je frequentie op het niveau van stilte, rust en dankbaaarheid komt! Via zelfonderzoek ontwikkel je zelfbewustzijn en radicale zelfverantwoordelijkheid. Je beweegt je voorbij slachtofferschap, trauma en drama naar een verenigd veld van liefde en bewustzijn dat ten allen tijde beschikbaar is.

Shaman Breath activeert je innerlijke proces van transformatie:

  • Ontdek de ademreis als een manier voor het bereiken van zelfrealisatie.
  • Gebruik de verbonden ademhaling om alle emoties en levenservaringen te omarmen.
  • Verhoog je gevoelens van genegenheid, vrede en mededogen.
  • Je zelfbewustzijn neemt toe door het loslaten van beperkende kernovertuigingen.
  • Zelfheling, diepe genezing en vergeving.
  • Verbinding met het universele bewustzijn dat bij ieder van ons van binnen al zit, waardoor je bewustzijn wordt vergroot.
  • Het krijgen van visioenen over je leven.

Ervaringen van deelnemers

Super bedankt voor deze ervaring! Ademen op deze manier is echt een cadeau! Je hebt de sessie op een veilige manier neer kunnen zetten waardoor ik het heb aangedurfd mezelf over te geven, dank je wel.”

“Ik ging een kelder dieper, en nog een dieper, net zolang tot ik alleen in een donkere kelder zat. De eenzaamheid kwam op, iets wat ik al jaren met me meedraag. Ik heb me eenzaam gevoeld, de pijn, het verdriet gehuild en de angst uitgeschreeuwd. Net op het moment dat ik besloot naar boven te gaan, de donkere kelder te verlaten, kwamen de engelen, de hemelse muziek. Ineens was ik vele verdiepingen hoger en kwam in een lichtwereld met vele lichtwezens met licht blauwgroene gewaden, ze verwelkomden me en ze omhelsde me, ik was thuis. Ik heb gehuild van blijdschap en ook van verdriet, ik mocht de eenzaamheid loslaten. Ik stond in het midden, ze zongen me allemaal toe, ineens kreeg ik vleugels ik straalde en voelde me een Godin! Ik heb gelachen van geluk. Toen vloog ik ineens boven de aarde. Een nieuwe schone aarde, puur en Licht, dat mocht ik aanschouwen en toen was ik weer op aarde en ik ervoer dat het zieltje van mijn grootste wens, mijn kindje in mij kwam, ik heb het in mijn buik gedragen, en geboren zien worden en daarna zag ik het in een wiegje, ik huilde van geluk.”

Liefs,
Gerja Buteijn

——————————————

“Zaterdag een prachtige ademreis gemaakt bij Clé! Ben een paar jaar geleden voor het eerst begonnen met ademwerk. Ik ontdekte dat mijn ingang naar het responding universe via het fysieke verliep. Dus o.a.dansen, shaken en ademen, alle elementen die aanwezig zijn in het shamanic breathwork. Ik heb in die jaren een hele reis afgelegd. Gestart met een slechte fysieke conditie kwam ik van alles tegen, mijn blokkades en angsten, aannames en overtuigingen, beperkingen en belemmeringen. Maar ook al heel snel een glimp van het allesomvattende universele liefdesveld. Wow, wat was en is dat mooi!! Niet in woorden te vatten, maar wel te ervaren. En wat een kado om dit te mogen ervaren, door middel van iets wat van nature tot mijn beschikking staat, mijn adem…………”

“Dankjewel Clé, ik ben er de volgende keer weer bij!”

Hartegroet van Miek

——————————————-

“Mijn lijf begint te bewegen, zonder dat ik daar zelf opdracht toe geef. Eerst zachtjes en naarmate ik het meer toelaat heftiger, tot ik heel hevig lig te schudden en te shaken. In mijn bekkengebied en met mijn benen gebeurt van alles en even heb ik een vage notie dat ik mijn geboorte opnieuw beleef, maar dat is vast mijn mind die me dat influistert. Er komt een hoop verdriet vrij, zonder dat ik weet waarover dat gaat. Ik had er gevoelens of beelden bij verwacht en in mijn dagelijkse leven kan ik best enkele dingen verzinnen om verdrietig over te zijn. Maar dit gaat nergens over, tenminste niet wat mijn mind kan vatten. Tegelijkertijd is dit een puur verdriet, volkomen ontdaan van alle dingen die verdriet in het dagelijks leven zo onaangenaam kunnen maken, zoals wanhoop of me onbegrepen of zielig voelen. Er is geen behoefte om dit verdriet te ontlopen, het is bijna lekker. Ik kan geluid maken zoveel ik wil want de muziek overstemt toch alles. Mijn lijf doet precies wat nodig is. Soms schudt het aan alle kanten, soms kloppen mijn handen op mijn arm, een tijdlang klopt en wrijft mijn hand het gebied rond mijn maag. Daarna mijn schouder. Er is niets wat ik zelf bedacht heb te doen. Soms bemoeit mijn mind zich ermee en wil weten wat ik allemaal doe, maar dan verzoek ik haar haar kop te houden en dat doet ze, bijna moeiteloos. Wetende dat er begeleiding is wanneer het onhanteerbaar zou kunnen worden, voel ik me veilig om me eraan over te geven.”

“Als het tenslotte afgelopen is, voel ik me opgeruimd en prettig. Levend. Alle dagelijkse beslommeringen zijn niet belangrijk meer, ze komen vanzelf terug wanneer het hun tijd is. De week daarna voel ik me rustiger, geduldiger en ben ik wat aangenamer in de omgang. De sessie heeft een voelbare impact op me gehad. Ja, daar wil ik wel meer van. Lekker opruiming houden van alles wat ik in de loop van dit leven en vorige levens aan ballast heb opgelopen. Ook al weet ik niet wat het is dat ik opruim…Ik kom terug.”
“Dank je Clé, voor de energie waarmee je het hebt vorm gegeven en de kundigheid en veiligheid waarmee je het begeleid hebt.”

Liefs Clara

 


Comments are closed.

Back to Top ↑