Visie

Leven vanuit een hoger bewustzijn betekent dat je leeft vanuit een staat van ontwaakt zijn. Je levert een grote bijdrage aan de huidige situatie in de wereld door jezelf te bevrijden van onbewuste conditioneringen. Op het moment dat je jezelf bevrijdt, ben je ontwaakt, gelukkig en dienstbaar aan anderen en de wereld vanuit het hart.

Leven vanuit een staat van ontwaakt zijn kun je als volgt herkennen:

Je staat voortdurend in verbinding met de universele bron van bewustzijn, een energieveld met een creatief en scheppend bewustzijn. Het is de bron van waaruit alles voortkomt en waar alles naar terug gaat. Je bent een manifestatie van dit bewustzijn en jij bent de scheppende kracht van wat je denkt, voelt en de werkelijkheid van je omgeving. Je bent in staat om vanuit het hart te geven en te ontvangen en je laat de energie van het leven door je heen stromen.

Je komt in actie en je kunt moeiteloos antwoorden op situaties die op jou pad komen. Je voelt elk moment wat de juiste handelwijze is. Dit doe je door direct en volledig alle dingen te aanvaarden zoals ze zijn, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen omstandigheden en te handelen zonder de behoefte om te verdedigen. Het is het pad van de minste weerstand waarbij je aangesloten bent op de universele bron.

Intentie is de scheppende kracht die vorm en richting geeft aan je leven. Je bent niet gehecht aan mogelijke uitkomsten en leeft in vertrouwen met de onzekerheden van het bestaan.

De beste toegevoegde waarde die je kunt bieden aan het leven is om jou talenten en kwaliteiten tot uitdrukking te brengen op jou geheel eigen unieke wijze. Je zorgt ervoor dat je je tijd besteedt aan de dingen waar je goed in bent en die je het liefst doet. Daarmee ben je ten dienste van anderen. Het is de meest zuivere vorm om een betekenisvol leven te leiden.


Comments are closed.

Back to Top ↑