Transformatiereis door de chakra’s

We gebruiken het Chakrasysteem om onszelf op een diep niveau te leren kennen en helen. Onder meer door blokkades, overtuigingen en conditioneringen op te laten lossen in Bewustzijn. Alle aspecten van het chakra worden behandeld en bekrachtigd door oefeningen en meditaties.
Transformatiereis door de chakra’s
Chakra’s liegen niet. Zij geven de stand van zaken weer. Mensen en situaties in je leven spiegelen dit. We kunnen chakra’s balanceren en zodanig ook onze persoonlijkheid en ons leven beïnvloeden. We worden gegronder, opener en verkrijgen meer energie en zelfvertrouwen omdat de energie door onze levensgebieden mag stromen. Op een gegeven moment identificeer je met de energie die door je levensgebieden stroomt en niet meer met de blokkades, waardoor nieuwe kwaliteiten naar het licht komen.
Transformatiereis door de chakra’s
Dit doen we door:
1. Aandacht. Bewustwording brengen in het gebied fysiek en energetisch. Bewustwording over de thema’s die in bij chakra spelen. Bewustwording over je blokkades of excessen in een chakra.
2. De tijd nemen en eerlijk kijken en voelen.
3. Herkenning en Erkenning.
5. Ademen in het gebied.
6. Oefeningen chakrayoga die het gebied openen.
7. Bij het chakra horende mudra.
8. Bij het chakra horende mantra’s en bhija mantra chanten.
9. Klanken met stem Klankschalen en Gongs.
10. Mantras en bhija mantra’s zingen.
11. Ontspanning en nieuwe input in het gebied met yoga nidra.
12. Chakradans

Om plaats te maken voor een ruim bewustzijn moet je ruimte scheppen. Een web van ideeën, concepten, overtuigingen en oude pijn dat we in ons leven hebben opgebouwd en aangeleerd, houdt ons weg van het ware Zelf. Dat wat we werkelijk zijn.
Training met het Chakrasysteem
Om spiritueel voortgang te boeken moet je goed gegrond zijn in de onderste chakras. Dat betekent vaak dat de pijn die je in je leven hebt opgelopen en vooral in de kindertijd leert aan te kijken en verwerken. Deze cursus biedt de mogelijkheid daartoe. Niet op therapeutische of analytische wijze. Maar via een bewustwordingsproces. We willen onszelf in deze training prikkelen om van het leven een totaal nieuwe ervaring te maken. Om contact te maken met het gebied van heling en transformatie verleggen we onze focus van het hoofd naar het lichaam. Daar bevindt zich het waarnemend bewustzijn. Daar bevindt zich het echte en verbonden IK.
Training met het Chakrasysteem
7 dagen op vrijdag om de vier weken.
Data: start 9 okt, 6 nov, 11 dec, 8 jan, 5 feb, 6 mrt, 2 april 2021
Plaats:  Rivierenlaan 182, Lelystad.
Tegen vergoeding van 5 euro kun je worden opgehaald van station Lelystad.
Prijs: 525 euro. In overleg is betaling in twee termijnen mogelijk.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina

Tags: , , ,


Back to Top ↑