Transformatiereis door de chakra's - Zomerweek In zeven dagen ..." /> Transformatiereis door de chakra’s - Zomerweek - Leven in Eenheid

Transformatiereis door de chakra’s – Zomerweek

Transformatiereis door de chakra’s – Zomerweek
In zeven dagen maken we een reis door zeven levensgebieden:

* Wortel chakra: thuiskomen in je lichaam.
* Hara chakra: emoties inzetten voor zelfkennis en groei.
* Solar Plexus: hoe verbeter je zelfvertrouwen en maak je daadkracht vrij.
* Hart chakra: door zelfacceptatie anders naar mensen en de wereld kijken.
* Keel chakra: purificatie van conditionering. Jouw waarheid leren kennen en uiten.
* Voorhoofd chakra: kennismaken met je lichtkern.
* Kroon chakra: verbinden met het grote bewustzijnsveld.

Na deze reis ga je anders in het leven te staan.
Transformatiereis door de chakra’s – Zomerweek
We gebruiken het chakra-systeem als structuur om onszelf beter te leren kennen en helen. We doen dit door bewust te worden van de conditioneringen die ons hebben gevormd. Waar ze in de weg staan voor onze transformatie ruimen we ze op met de nieuwste spirituele inzichten en wetenschappelijke methodes.
Transformatiereis door de chakra’s – Zomerweek
Langzaam maken we de weg vrij om te leven vanuit een hogere trilling. Prana energie gaat weer door alle gebieden stromen. We zijn scheppers, geen slachtoffers. We kunnen ons leven sturen naar meer vrijheid.
Achter onze blokkades ligt een oneindig veld van potentie. We duiken diep in onszelf om daar contact mee te kunnen maken.
Transformatiereis door de chakra’s – Zomerweek
Het resultaat is meer verbinding met onszelf, met anderen, met de natuur en met ons hoger Zelf. We worden gegronder, opener en verkrijgen meer energie en zelfvertrouwen, als energie uit het Veld door onze levensgebieden mag stromen. Er komt een moment dat je gaat identificeren met die energie in plaats van met je blokkades.

We werken met:

* Theorie en Lessen in Bewustzijn
* Aandacht waarnemen en bewustwording
* Herkennen en Erkennen Schaduwkanten
* Adem
* Mudra’s
* Fysieke oefeningen
* Chakradans
* Klanken met stem en Klankschalen
* Mantra’s en Bhija mantra’s zingen.
* Ontspanning met yoga Nidra.
* Meditaties die het Hoger Bewustzijn activeren
* Relatie aangaan met je Hoger Zelf

Na deze reis ga je anders in het leven te staan.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Kosten
Aankomst vrijdag 12 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur. Vertrek donderdag 18 aug om 16.00 uur. Prijs 562 euro inclusief workshops en vegetarische maaltijden boek je bij ons. Overnachting in een 2-persoonskamer of tent/camper boek je apart bij Welhoven. Kosten: 138 euro voor zes nachten.

Aanmelden en betalen via formulier op de inschrijfpagina

Locatie
Welhoven is een landelijke gelegen centrum met veel tuin waar je heerlijk kunt kamperen. Het ligt op loop afstand van het Drents-Friese Wold waar je kunt wandelen. Kamers zijn eenvoudig, ruim en schoon. Via hun website boek je je slaapplek.

www.welhoven.nl
Werkhorstlaan 2
Vledderveen (Drenthe).

Dagindeling

7.30 uur     ochtendmeditatie
8.30 uur     ontbijt
10.00 uur   theorie oefeningen dans adem en meditatie
13.00 uur   lunch
14.30 uur   meditatie
15.00 uur   integratie wandelen luieren
16.30 uur   mantra’s zingen
18.00 uur   diner
19.30 uur   yoga nidra met klankschalen

 


Back to Top ↑