Transformatie reis door de chakra's In zeven dagen maken we ee..." /> Transformatiereis door de chakra's - retraite - Leven in Eenheid

Transformatiereis door de chakra’s – retraite

Transformatie reis door de chakra’s
In zeven dagen maken we een reis door zeven levensgebieden:

* Wortel chakra: thuiskomen in je lichaam.
* Hara chakra: emoties inzetten voor zelfkennis en groei.
* Solar Plexus: hoe verbeter je zelfvertrouwen en maak je daadkracht vrij.
* Hart chakra: door zelfacceptatie anders naar mensen en de wereld kijken.
* Keel chakra: purificatie van conditionering. Jouw waarheid leren kennen en uiten.
* Voorhoofd chakra: kennismaken met je lichtkern.
* Kroon chakra: verbinden met het grote bewustzijnsveld.

Na deze reis ga je anders in het leven te staan.
Transformatie reis door de chakra’s
We gebruiken het chakra-systeem als structuur om onszelf beter te leren kennen en helen. We doen dit door bewust te worden van de conditioneringen die ons hebben gevormd. Waar ze in de weg staan voor onze transformatie ruimen we ze op met de nieuwste spirituele inzichten en wetenschappelijke methodes.
Transformatie reis door de chakra’s
Langzaam maken we de weg vrij om te leven vanuit een hogere trilling. Prana energie gaat weer door alle gebieden stromen. We zijn scheppers, geen slachtoffers. We kunnen ons leven sturen naar meer vrijheid.
Achter onze blokkades ligt een oneindig veld van potentie. We duiken diep in onszelf om daar contact mee te kunnen maken.
Transformatie reis door de chakra’s
Het resultaat is meer verbinding met onszelf, met anderen, met de natuur en met ons hoger Zelf. We worden gegronder, opener en verkrijgen meer energie en zelfvertrouwen, als energie uit het Veld door onze levensgebieden mag stromen. Er komt een moment dat je gaat identificeren met die energie in plaats van met je blokkades.

We werken met:

* Theorie en lessen in bewustzijn.
* Aandacht waarnemen en bewustwording.
* Herkennen en erkennen van schaduwkanten.
* Adem.
* Mudra’s.
* Fysieke oefeningen.
* Chakradans.
* Klanken met stem en klankschalen.
* Mantra’s en Bhija mantra’s zingen.
* Ontspanning met Yoga Nidra.
* Meditaties die het hoger bewustzijn activeren.
* Relatie aangaan met je hoger zelf.

Na deze reis ga je anders in het leven te staan.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Kosten
Aankomst vrijdag 8 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur. Vertrek vrijdag 15 oktober 14.00 uur. De prijs van 700 euro is inclusief workshops, vegetarische maaltijden en overnachtingen op een 1of 2-persoonskamer met wc en douche. 315 euro betaal je ter plekke aan Savita en 380 euro betaal je aan ons.

Aanmelden en betaling via formulier op de inschrijfpagina

Plaats
Savita ligt in de regio Sauerland in Duitsland, op ongeveer 8 km van Winterberg. Het centrum is gelegen op een berghelling, omgeven door bossen, bronnen, beekjes. De lucht is uitzonderlijk schoon. Alle kamers zijn eenpersoons met een eigen badkamer en een balkon op het zuiden. Savita wordt gerund door een gemeenschap van vrijwilligers. Dit geeft een speciale homecoming-sfeer. Gasten dragen bij door hun eigen kamers schoon te houden en te helpen met de afwas.

Centrum Savita
An der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland
www.savita.nl

Hoe daar te komen?
Je kunt er komen met de auto of met het openbaar vervoer. (evt meerijden). Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Winterberg. Winterberg is ook een bestemming voor Flixbus. Ze bieden goedkope reizen van en naar de meeste Europese steden: www.global.flixbus.com.

Op verzoek kan het centrum je ophalen bij het bus- of treinstation in Winterberg.

Dagindeling

7.30 uur     ochtendmeditatie
8.30 uur     ontbijt
10.00 uur   theorie oefeningen dans adem en meditatie
13.00 uur   lunch
14.30 uur   meditatie
15.00 uur   integratie wandelen luieren
16.30 uur   mantra’s zingen
18.00 uur   diner
19.30 uur   yoga nidra met klankschalen

 


Back to Top ↑