Training met Chakrasysteem

We behandelen een chakra per keer. Een hele dag focus op een levensgebied. Beginnend bij het wortelchakra en eindigend bij het kroonchakra. Van stevig gronden naar contact met de goddelijke bron.
Training met het Chakrasysteem
Alle aspecten van het chakra worden behandeld en door oefeningen en meditaties in de ervaring gebracht.Chakra’s liegen niet. Zij geven de stand van zaken weer. Mensen en situaties in je leven spiegelen dit. Geopende chakra’s trekken chakra’s met dezelfde geopende kwaliteiten aan. Geblokkeerde chakra’s trekken mensen aan met soortgelijke blokkades. Wet van aantrekking. We kunnen chakra’s balanceren en zodanig ook onze persoonlijkheid en ons leven beïnvloeden.

Dit doen we door:

1. Aandacht. Bewustwording brengen in het gebied fysiek en energetisch. Bewustwording over de thema’s Training Chakrasysteemdie in bij chakra spelen. Bewustwording over je blokkades of excessen in een chakra.
2. De tijd nemen en eerlijk kijken en voelen.
3. Herkenning en Erkenning.
5. Ademen in het gebied.
6. Oefeningen chakrayoga die het gebied openen.
7. Bij het chakra horende mudra.
8. Bij het chakra horende mantras en bhija mantra chanten.
9. Klanken met stem Klankschalen en Gongs.
10. Mantras en bhija mantras zingen.
11. Ontspanning in het gebied yoga nidra.

Om plaats te maken voor een ruim bewustzijn moet je ruimte scheppen. Een web van ideeën, concepten, overtuigingen en oude pijn dat we in ons leven hebben opgebouwd en aangeleerd, houdt ons weg van het ware Zelf. Dat wat we werkelijk zijn.
Training met het Chakrasysteem
Om spiritueel voortgang te boeken moet je goed gegrond zijn in de onderste chakras. Dat betekent vaak dat de pijn die je in je leven hebt opgelopen en vooral in de kindertijd leert aan te kijken en verwerken. Deze cursus biedt de mogelijkheid daartoe. Niet op therapeutische of analytische wijze. Maar via een bewustwordingsproces. We willen onszelf in deze training prikkelen om van het leven een totaal nieuwe ervaring te maken. Om contact te maken met het gebied van heling en transformatie verleggen we onze focus van het hoofd naar het lichaam. Daar bevindt zich het waarnemend bewustzijn. Daar bevindt zich het echte en verbonden IK.
Training met het Chakrasysteem
7 dagen op vrijdag om de drie weken.
Data: 10 jan, 31 jan, 21 feb, 13 mrt, 3 apr, 24 apr, 15 mei.
Plaats:  Rivierenlaan 182 Lelystad.
Tegen vergoeding van 5 euro kun je worden opgehaald van station Lelystad.
Prijs: 525 euro. In overleg is betaling in twee termijnen mogelijk.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina


Back to Top ↑