Shaman Breath Amsterdam

Shaman Breath

Shaman Breath 2014 200x200Ontdek de ademreis als een manier voor het bereiken van zelfrealisatie.

Nieuwe data volgen.

 

 

Aanmelden

  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Geeft zich op voor Shaman Breath workshop van:

  Vragen en of opmerkingen

  Shaman Breath is een ademreis die je verbindt met het universele bewustzijn. Je komt in hogere staten van bewustzijn en je krijgt ervaringen van gelukzaligheid en vrede. Je doorloopt het uitgestrekte terrein van menselijke ervaringen om bij de ware essentie van het bestaan uit te komen: Liefde!

  Door het omarmen van alle ervaringen en emoties in je leven, in plaats van weerstand te bieden en er van weg te gaan, krijg je toegang tot een extatisch gevoel van eenheid. Je beweegt in de richting van het liefhebben van je angsten, verdriet en boosheid, maar ook van Plezier!

  Wat kun je verwachten?
  Shaman Breath is een drie uur durende reis van dans, shaken, geleide meditatie en verbonden ademhaling liggend op een mat! De reis wordt zorgvuldig begeleid en de diverse stijlen van muziek brengen je in verschillende sferen en gebieden van jezelf. Voel hoe je lichaam tintelt als de levenskracht toeneemt met elke ademhaling! Creatieve ideeën stromen vaak in kwantum snelheid. Sommigen hebben engelachtige visioenen, mystieke ervaringen en verbinding met het goddelijke. Anderen worden opnieuw geboren of krijgen ervaringen uit de kindertijd die begraven liggen in het onderbewuste.

  Intens zelfbewustzijn ontstaat doordat beperkende overtuigingen die normaal onbewust zijn, zichtbaar worden. Vaak ervaar je een vloed aan emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Soms zijn er helende tranen. Van woede naar extase, je wordt aangemoedigd om het allemaal te omarmen! De illusoire muren van de afscheiding smelten weg als je in verbinding staat met je innerlijke bron. Je komt meestal uit bij gevoelens van extase, rust, verwondering en dankbaarheid.

  Wat maakt Shaman Breath anders?
  Dit innovatieve programma is gebaseerd op Oneness Deeksha, Holotropic Breath en andere zelfheling methoden die je gevoel van heelheid en perfectie versterken. Het ademwerk activeert diepe genezing en vergeving, zodat je frequentie op het niveau van stilte, rust en dankbaaarheid komt! Via zelfonderzoek ontwikkel je zelfbewustzijn en radicale zelfverantwoordelijkheid. Je beweegt je voorbij slachtofferschap, trauma en drama naar een verenigd veld van liefde en bewustzijn dat ten allen tijde beschikbaar is.

  Shaman Breath activeert je innerlijke proces van transformatie:

  • Ontdek de ademreis als een manier voor het bereiken van zelfrealisatie.
  • Gebruik de verbonden ademhaling om alle emoties en levenservaringen te omarmen.
  • Verhoog je gevoelens van genegenheid, vrede en mededogen.
  • Je zelfbewustzijn neemt toe door het loslaten van beperkende kernovertuigingen.
  • Zelfheling, diepe genezing en vergeving.
  • Verbinding met het universele bewustzijn dat bij ieder van ons van binnen al zit, waardoor je bewustzijn wordt vergroot.
  • Het krijgen van visioenen over je leven.


  Back to Top ↑