Winter retraite met stem, klank, mantra en meditatie Drie dage..." /> Winter retraite met stem, klank, mantra en meditatie - Leven in Eenheid

Winter retraite met stem, klank, mantra en meditatie

Winter retraite met stem, klank, mantra en meditatie
Drie dagen na Kerst en Nieuwjaar. We verdiepen ons in de wereld van trilling, mantras, stembevrijding, klankheling adem, chakra’s en meditatie. Een ontspannen samenzijn met veel muziek. Naast het zingen, dansen en werken met klank evalueren we in meditatie het afgelopen jaar en zetten we krachtige intenties voor het nieuwe jaar. Oefeningen brengen ons dichtbij onszelf en in contact met dat wat we werkelijk zijn. We stemmen ons af op het veld van oneindige mogelijkheden.
En zullen heerlijk vegetarisch eten.
Winter retraite met stem, klank, mantra en meditatie
Kosten
Aanvang vrijdag 1 januari 16.00 uur en vertrek zondag 3 januari 16.00 uur.
Prijs 320 euro inclusief workshops, vegetarische maaltijden boek je bij ons.
Overnachting in een 1,2 of 3 persoonskamer is mogelijk en kun je apart boeken bij Pacha Mama. Kosten: 70 a 80 euro voor 2 nachten.

Bij boeking voor 10 november ontvang je 20 euro korting.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina
mantra intensive
Plaats
Op het mooie spiritueel centrum Pacha Mama, Maersterpaed 8, Lekkum in Friesland. Rondom het centrum ligt een schitterende tuin en ook de directe omgeving biedt de mogelijkheid om van de natuur te genieten.
www.spiritueelcentrumpachamama.nl

 

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

 

Tags: , ,


Back to Top ↑