Oneness Awakening

awakening200“The wound is the place where the Light enters you” — Rumi

De training bestaat uit oefeningen, meditaties en een heldere uitleg en toepassing van spirituele groeiprincipes. Daarbij maken we gebruik van de transformerende werking van de Oneness Deeksha energie. Deze energie verbindt je met de innerlijke bron en activeert het ontwaken in DAT wat je werkelijk bent.

De weg naar bevrijding ligt in de acceptatie en het ervaren van datgene wat zich aandient in jou innerlijke wereld. Het helen van de emotionele lading uit het verleden zorgt ervoor dat je los komt van persoonlijke identificaties zodat je het heden ten volle kunt beleven.

Liefde is het accepteren van jezelf zoals je bent. Acceptatie brengt evenwicht. Wanneer je volledig op je gemak bent met jezelf, ben je in vrede met de wereld. Door bewustzijn en verbinding met het Hogere Zelf kun je jezelf helemaal omarmen.

Wanneer je een verschuiving in percepties en emoties ervaart, ontstaat er een verbinding met alles wat leeft. Je koestert relaties vanuit liefde, dankbaarheid en vreugde.

Wat kun je verwachten:

  • Je inzichten, emoties en bewustzijn worden naar een hoger niveau getild, waardoor ook je intelligentie en wijsheid zullen toenemen.
  • Door een eenvoudig toe te passen techniek kun je innerlijke conflicten opruimen waarna de externe problemen opgelost kunnen worden.
  • Relaties verbeteren waardoor je los komt van je verleden. Je ontdekt de werking van verslavende, dwingende en destructieve emotionele gewoonten en hoe je daar doorheen breekt.
  • Je leert van jezelf te houden en jezelf te accepteren. Dit is de basis voor continue innerlijk geluk, liefde maar ook voor groei en succes.
  • Verbinding met het universele bewustzijn of “Aanwezigheid” dat bij ieder van ons van binnen al zit, waardoor je bewustzijn wordt vergroot.
  • Je ervaart verbinding, dankbaarheid, mededogen en de diepere betekenis van het leven.

Deze training is voor iedereen die zijn eigen innerlijke bron wil ontdekken. Je leert door de illusies van het ‘ik’ heen te kijken en het ontwaken wordt op krachtige wijze geactiveerd.

Tijdens dit weekend ontvang je de initiatie om ook zelf met de Deeksha eenheidsenergie te werken en deze aan anderen door te geven. Na deze training heb je toegang tot het deepening proces en de trainerscursus aan de Oneness University in India.

Ervaringen van deelnemers

“Het Oneness Awakening weekend was inspirerend en bewogen. Cle is een intelligente lerares die in heldere taal uitlegt wat de achterliggende beweegredenen en gedachten zijn van de Oneness beweging. Daarnaast is zij toegankelijk, en aandachtig. Ik voelde me bij haar in een veilige, liefdevolle omgeving. Het weekend maakte veel los bij me. Zowel innerlijk (nieuwe inzichten en het komen en gaan van emoties) als uiterlijk (lichamelijke pijntjes na ontlading). Cle heeft door haar enthousiasme en betrokken manier van trainen mijn belangstelling weten te wekken meer te willen leren over de Oneness stroming en ik verwacht dan ook dat ik zal blijven doorgaan met de geleerde oefeningen om zo te kunnen groeien in mijn bewustzijn.”

Marisa

——————————

“Ik vond het echt een heerlijk weekend. Het voelt alsof mijn connectie met het goddelijke veel sterker is geworden en dat is echt fantastisch. Ik voel me ZO dankbaar!!”

Marianne

——————————

“Precies een jaar eerder was ik bij Cle om Deekhsagever te worden, nu weer een Awakeningsweekend bij haar gedaan; zo duidelijk het verschil ervaren na 1 jaar. Het was als een verdieping, vanaf het begin zat ik al in proces en voor het eerst kon ik de theorie goed volgen, mede door de heldere uitleg van Cle. De processen gaan nadien door. De energie was zeer hoog en bij de anderen gebeurde er ook tranformaties. Vooral door de Liefde van Cle voelde ik me in mijn Zijn.”

Marousch

——————————-

“De bewustzijnsenergie heeft zijn werk goed gedaan. Er is veel veranderd , niet in het minst mijn relatie met het goddelijke in mezelf die weer herstelt is. Bidden en hulp vragen is een veel natuurlijker deel van mijn leven geworden. Het ontvangen en ervaren van energie kan ik nu ook beter voelen en onderscheiden. Ik wil je bedanken voor voor alle wijsheid en je liefdevolle manier van werken. Ik heb er erg veel aan gehad en ik heb er van genoten.”

Ingrid

——————————–


Comments are closed.

Back to Top ↑