Muzikale reis naar de binnenwereld Als je het openingsritueel ..." /> Muzikale reis naar de binnenwereld - Leven in Eenheid

Muzikale reis naar de binnenwereld

Muzikale reis naar de binnenwereld
Als je het openingsritueel van het Healing festival hebt meegemaakt, heb je een voorproefje gehad van de reizen die Peter en ik verzorgen. Een helende reis naar binnen begeleidt door adem, stem, meditatie, mantra’s, muziek en klanken. Peter begeleidt het mantra zingen en het helend reizen met marimba, handpan, klankschalen, gong en percussie. Deep begeleidt het mantra zingen op gitaar en leidt je naar je binnenwereld voor een diepe helende reis.
Muzikale reis naar de binnenwereld
Helen suggereert dat er een heelheid bestaat waarvan we de ervaring zoeken. In al onze workshops zoeken we die ervaring en verbinding met ons diepste Zelf. Ook spirit, licht, ziel, liefde, bewustzijn of god genoemd. Een groot deel van deze reis ervaren we liggend. Neem iets mee waarop en waaronder je comfortabel ligt. Iedere keer benaderen we heelheid vanuit een ander thema.

27 nov. gaan we op zoek en verbinden we ons met wie/wat we werkelijkheid zijn.

26 dec. (2e Kerstdag) sluiten we met de helende klankreis en mantra zingen het jaar ritueel af en zetten een intentie voor het komende jaar.

Kosten: 30 euro bij aanvang te voldoen.
Tijd: zondag 27 november, 14.00 tot 17.30 uur
Locatie: MecSpirit, Javalaan 24, Baarn

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina


Back to Top ↑