Mantra en Meditatie – Into the Silence

Volgens de Ayur Veda worden atomen, cellen en weefsels worden bijeengehouden door ‘onzichtbare draden’ van subtiele trillingen. Deze subtiele trillingen worden ook wel oerklanken genoemd. Het houdt onze DNA bijeen, en is de sterkste kracht in de natuur. Als deze trillingen verstoord worden kunnen we dit binnen de cel weer herstellen door specifieke oerklanken toe te passen. — Deepak Chopra
Mantra en Meditatie – Into the Silence
Klankschalen sessie, mantra zingen en luisteren, pranayama’s, begeleide meditaties en stilte meditaties. Je bent van harte welkom op een bijzondere bijeenkomst zondagmiddag 30 juni van 13.30 tot 17.00 uur op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning te Lelystad.
Mantra en Meditatie – Into the Silence
Wat kun je verwachten?
Hilda zal beginnen met een begeleide meditatie met klankschalen. Velen van jullie weten hoe gemakkelijk je dan vervolgens een stilte meditatie inglijdt….. En als je dan door de mantra uit de meditatie begeleidt wordt……Alles opent zich.Zowel Deep als ik ervaren steeds weer hoe belangrijk het is om regelmatig de aandacht naar binnen te laten keren. Verheffend, vitaliserend, troostend, en versterkend. Ook ervaren wij hoe ondersteunend dit is om samen te mediteren, te zingen, te luisteren, te Zijn.

We hebben een afwisselend programma met ook een uitgebreid Klankschalen sessie met diverse andere klankinstrumenten. We richten ons met name op het luisteren en zingen van 2 mantra’s, en verdiepen ons in de betekenis van deze mantra’s. Begeleide meditaties, stilte meditatie en actieve pranayama;s zullen tijdens deze sessie de voertuigen zijn naar Verstilling.

Praktische gegevens:
Datum: zondag 17 november van 13.30 – 17.00 uur
Adres: Waalstraat 55, 8226 LZ Lelystad. Kom je met de trein? Taxiservice vanaf station tegen kleine vergoeding: €5.
Bijdrage: €35. Inclusief versnaperingen, thee en sapjes. Dekentjes, kussens, stoelen, alles is aanwezig om het je zo comfortabel mogelijk te maken.
Maximaal aantal deelnemers: 20, dus geef je tijdig op.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina


Back to Top ↑