mantra en chakra intensive We werken met mantra zin..." /> Mantra en Chakra Intensive - Leven in Eenheid

Mantra en Chakra Intensive

Met Deep en Cle
mantra en chakra intensive
We werken met mantra zingen, chakra’s, klankschalen en gong. Gronding en integratie van transformerende lessen in de vorm van geleide meditaties, energie, licht en schaduwwerk. Gereedschappen om het veld van eenheid te mogen ervaren.

De mantra en chakra intensive staat op zichzelf. De eerste vier chakras worden behandeld. Je leert jezelf, je blokkades, je verlangens en je missie kennen die horen bij de onderste Chakra’s. Het veld van Eenheid helpt je om te durven kijken en je schaduwzijde te omarmen. Wat ruimte ontspanning en verbinding schept. Deze intensive is ook, voor wie dat wenst, een voorbereiding op een jaargroep waarin aan iedere chakra een hele dag wordt besteed.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Mantra en Chakra IntensiveKosten en aanmelden
Biologische vegetarische maaltijden, fijne lemen werkruimte, kampeerveld en zwemmeer.
Aankomst vrijdag 9 aug. tussen 10.00-11.00 uur.
Vertrek maandag 12 aug. om 16.00 uur.
Prijs: 310 euro. Voor 1 juli 290 euro.
Incl. maaltijden en kamperen (tent en camperplaatsen)
Je kunt natuurlijk ook in een B&B in de buurt overnachten.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina

Locatie
Land van Een is een kleine gemeenschap (6 personen) op een woonboerderij waar mensen geïnspireerd raken en verbinding ervaren met het universum, moeder aarde, met elkaar (samenleving, de buurt en community) en je-Zelf. Het terrein bestaat uit een grote woonboerderij met 3 ha grond inclusief een oud meer van een halve ha grond. Het terrein is omzoomd met bomen, struiken en stukjes bos. Er is een sfeervolle strobalen/ecohuis, die dient als workshopruimte. Er is een grote vuurplaats, zweethutplek,  composttoilet, schuren en stallen, moestuinen, voedselbos/boomgaard. Het geheel ligt binnen het Friese coulisselandschap.

Land van Een,
Rysloane 5,
Surhuizum (Fr)

Tags: , , , ,


Back to Top ↑