Leven vanuit hoger bewustzijn - Lente 4 daagse Door te werken ..." /> Leven vanuit hoger bewustzijn - Lente 4-daagse - Leven in Eenheid

Leven vanuit hoger bewustzijn – Lente 4-daagse

Leven vanuit hoger bewustzijn – Lente 4 daagse
Door te werken met geleide meditaties, oefeningen, adem en kennisoverdracht ontwaakt een dieper deel in onszelf. Een dieper deel dat weer in contact staat met het grote veld van bewustzijn. Ter integratie zingen we veel mantra’s, dansen en werken we met klank en Yoga Nidra. Het is heerlijk toeven op het terrein van Welhoven en in het omliggende bos en we maken dan ook tijd voor wandelingen. Daarnaast is er natuurlijk heerlijk vegetarisch eten. Leven vanuit hoger bewustzijn – Lente 4 daagse

Kosten
Prijs 350 euro inclusief workshops, vegetarische maaltijden boek je bij ons.
Overnachting in een 1 of 2-persoonskamer of tent/camper boek je apart bij Welhoven. Kosten: 69 euro voor drie nachten.

Aanmelden en betalen via formulier op de inschrijfpagina

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Locatie
Welhoven is een landelijke gelegen centrum met veel tuin waar je heerlijk kunt kamperen. Het ligt op loop afstand van het Drents-Friese Wold waar je kunt wandelen. Kamers zijn eenvoudig, ruim en schoon. Via hun website boek je je slaapplek.

www.welhoven.nl

Werkhorstlaan 2
Vledderveen (Drenthe).

Programma
7.00 uur: Meditatie
8.30 uur: Ontbijt
10.00 uur: Chakras Meditatie Klank Dans Stembevrijding
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Wandelen in het aangrenzende Drents Friese wold
16.30 uur: Mantras zingen
18.00 uur: Diner
19.30 uur: Yoga Nidra en Klankschalen ligconcert

Tags: , , ,


Back to Top ↑