Mantra en chakra intensive We werken met mant..." /> Chakra en Mantra intensive: onderste vier chakra's - Leven in Eenheid

Chakra en Mantra intensive: onderste vier chakra’s

Met Deep en Cle
Mantra en chakra intensive
We werken met mantra zingen, chakra’s, klankschalen en gong. Gronding en integratie van transformerende lessen in de vorm van geleide meditaties, energie, licht en schaduwwerk. Gereedschappen om het veld van eenheid te mogen ervaren.

De mantra en chakra intensive staat op zichzelf. De eerste vier chakras worden behandeld. Je leert jezelf, je blokkades, je verlangens en je missie kennen die horen bij de onderste Chakra’s. Het veld van Eenheid helpt je om te durven kijken en je schaduwzijde te omarmen. Wat ruimte ontspanning en verbinding schept. Deze intensive is ook, voor wie dat wenst, een voorbereiding op een jaargroep waarin aan iedere chakra een hele dag wordt besteed. Natuurlijk gaan we ook wandelen in de prachtige omgeving.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Kosten
De prijs van 360 euro is inclusief workshops, vegetarische maaltijden en overnachtingen op een 1of 2-persoonskamer met wc en douche. 180 euro betaal je ter plekke aan Savita en 200 euro betaal je aan ons.

Aanmelden en betaling via formulier op de inschrijfpagina

Plaats
Savita ligt in de regio Sauerland in Duitsland, op ongeveer 8 km van Winterberg. Het centrum is gelegen op een berghelling, omgeven door bossen, bronnen, beekjes. De lucht is uitzonderlijk schoon. Alle kamers zijn eenpersoons met een eigen badkamer en een balkon op het zuiden. Savita wordt gerund door een gemeenschap van vrijwilligers. Dit geeft een speciale homecoming-sfeer. Gasten dragen bij door hun eigen kamers schoon te houden en te helpen met de afwas.

Centrum Savita
An der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland
www.savita.nl

Hoe daar te komen?
Je kunt er komen met de auto of met het openbaar vervoer. (evt meerijden). Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Winterberg. Winterberg is ook een bestemming voor Flixbus. Ze bieden goedkope reizen van en naar de meeste Europese steden: www.global.flixbus.com.

Op verzoek kan het centrum je ophalen bij het bus- of treinstation in Winterberg.

Programma:
7.00 uur lichte meridiaanstrekkingen meditatie of stiltewandeling
8 uur ontbijt
10 uur Stem en Klank oefeningen enkele Mantras
Een teaching gegoten in geleide meditatievorm.
Chakra oefeningen
11.15 uur koffie/thee pauze
Mantras zingen met gitaar harmonium drums
Klankschalen en gong
13.00 uur lunch
14.30 uur wandelen in de prachtige omgeving (1e x samen andere keren vrij)
17.00 Mantras zingen
18.00 diner
19.30 uur
Yoga Nidra of ademsessie


Back to Top ↑