Healing Festival - Leven in Eenheid

Healing Festival

Healing Festival15-17 juli 2022. Dit is de 14e keer dat we het Healing Festival organiseren. Dat doen we met heel veel plezier! Hoe heerlijk is het om ieder jaar weer met een grote groep mensen 3 volle dagen in het Veld van Bewustzijn, Liefde, Licht, Heling, Open smelten en Groeien te mogen zijn. Ons streven is om het festival ieder jaar te vernieuwen en te verdiepen. Dit doen we door leraren aan te trekken die het prachtige en helende Eenheidsveld herkennen, erkennen en er op in kunnen spelen.
Healing Festival
Bewustzijnsverruiming ontstaat als je even je kleine ‘ik-wereld’ weet te ontstijgen en er spontaan een verbinding ontstaat met een helend veld dat ons allen omringt. Als je dit al een keer ervaren hebt weet je precies wat we bedoelen. Je voelt je gedragen door iets groters, je hart staat open en je weet dat we met ons allen Een zijn.We werken samen met een team vrijwilligers en medewerkers van Centrum Venwoude. De samenwerking met de mensen van dit prachtige centrum midden in de bossen van Lage Vuursche is zo vruchtbaar. Ook de energie op het terrein is al zo krachtig. We komen als het ware in een gespreid energetisch bed en mogen daarop voortborduren.

Prijzen vanaf 315 euro met thuis slapen en 345 euro met kampeerplek camper caravan of plek op slaapzaal. Er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar vanaf 395 euro p.p. Deze prijzen zijn voor 3 volledige dagen Healing Festival incl. evt. overnachting, alle workshops en biologische maaltijden.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.healingfestival.nl


Back to Top ↑