De weg naar huis – Pinkster retraite

Vier dagen openen, ruimte scheppen, verdiepen en verbinden.
Het licht dat we zijn ontwaken en integreren.
Geleide meditaties, ademwerk, mantra zingen, chakrawerk, dans, yoga nidra en klankbaden.
Helderheid krijgen in en ervaren wat ontwaken is.
De ruimte die achter denken en emoties ligt ontdekken.
Uit je hoofd en in je hart te zakken.
Uit de drukte en in onze stilte te komen.
Van fysiek naar transparantie.
Daar is waar we de Eenheid ontmoeten. Thuis.
De weg naar huis – Pinkster retraite
Het is heerlijk toeven op het terrein van Welhoven en in het omliggende bos en we maken dan ook tijd voor wandelingen. Daarnaast is er natuurlijk heerlijk vegetarisch eten.
De weg naar huis – Pinkster retraite
Datum
Aankomst vrijdag 26 mei om 10.00 uur en vertrek op maandagmiddag 29 mei 16.00 uur.

Kosten
Prijs 400 euro inclusief vegetarische maaltijden.
Overnachting in een 1 of 2-persoonskamer of tent/camper boek je apart bij Welhoven. Kosten: 82,50 euro voor drie nachten.

Aanmelden en betalen via formulier op de inschrijfpagina

klankmeditaties lente 4 daagseDeep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen

Locatie
Welhoven is een landelijke gelegen centrum met veel tuin waar je heerlijk kunt kamperen. Het ligt op loop afstand van het Drents-Friese Wold waar je kunt wandelen. Kamers zijn eenvoudig, ruim en schoon. Via hun website boek je je slaapplek.

www.welhoven.nl
Werkhorstlaan 2
Vledderveen (Drenthe).

Dagindeling
7.30 uur    ochtendmeditatie
9.00 uur    ontbijt
10.00 uur  Meditatie, klank, dans, stembevrijding
13.00 uur  lunch
14.30 uur  meditatie
15.00 uur  integratie wandelen luieren
16.30 uur  mantra’s zingen
18.00 uur  diner
19.30 uur  yoga nidra en/of klankschalen ligconcert

Tags: , , , ,


Back to Top ↑