Welkom bij Leven in Eenheid

Een hoger bewustzijn creëert een leven van waarnemingen en ervaringen die hun bron hebben in eenheid. Het brengt je op een natuurlijke manier in contact met de vreugde en liefde van het leven. Door jezelf te verbinden met het hogere bewustzijn krijg je toegang tot een enorme kracht en grote wijsheid. Door regelmatig te verkeren in hoger bewustzijn manifesteert het zich in jou en het ondersteunt jouw groeiproces om te leven in liefde en eenheid.

Je bent niets anders dan een ervaring in bewustzijn.
De ervaringen in je kindertijd, je opvoeding, je ouders, etc. bepalen hoe je nu naar het leven kijkt en hoe je het leven ervaart. Het web van ideeën, overtuigingen, concepten, oude pijn weerhoudt je ervan jezelf in eenheid te ervaren. Het creëert een leven van afscheiding en conflict. Door jezelf te schonen van je overtuigingen en oude pijn te ervaren wordt je weer authentiek en integer. Je komt in contact met je diepste gevoelens en er ontstaat een verschuiving in je waarnemingen; van een leven in een staat van conflict naar een Leven in Eenheid.

Er bestaat geen verschil tussen de binnen- en buitenwereld.
De uiterlijke wereld waarin je leeft is een reflectie van je innerlijke staat. Wanneer je innerlijke staat verandert, verandert de wereld om je heen. Word jij authentiek en integer, dan wordt de wereld ook weer schoon en natuurlijk. De aarde weerspiegelt de toestand waarin wij, mensen verkeren.

Leven in Eenheid organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij een hoger bewustzijnsenergie neergezet wordt. Je krijgt handvatten aangereikt hoe je het hogere bewustzijn onderdeel kunt maken van je dagelijkse leven en je krijgt persoonlijke ondersteuning voor je groeiproces.


Back to Top ↑