Chakra Mantra Intensive: bovenste vier chakra's Met Deep en Cl..." /> Chakra en Mantra Intensive: bovenste vier chakra's - Leven in Eenheid

Chakra en Mantra Intensive: bovenste vier chakra’s

Chakra Mantra Intensive: bovenste vier chakra’s
Met Deep en Cle

Voor de mensen die eerder een intensive met de onderste vier chakra’s hebben gevolgd en mensen die eerder met de chakra’s gewerkt hebben.

Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Centra van levenskracht in specifieke gebieden van ons leven. Ieder gebied vertegenwoordigt een deel van ons psychologisch zelf. Chakra’s ontvangen, verwerken en geven energie weer af aan de wereld. Het chakra systeem geeft ons een structuur om inzicht te krijgen in de wereld van onze psyche. En het brengt nieuwe tools om te helen wanneer het uit balans is. De bedoeling van dit werk is dat we ons meer verbonden gaan voelen met ons innerlijk energetische systeem en oude stukken die onze energie blokkeren transformeren.

Energie die door de chakra’s stroomt loopt synchroon met hoe jij op dit moment in het leven staat in ieder specifieke levensgebied. Als er geen bewustzijn in deze gebieden komt blijf je jezelf herhalen in een oud verhaal. We mogen nieuwe verbindingen maken in onze hersenen die voor een totaal nieuwe ervaring in je leven zorgen.

Met chakra lessen en werk, mantras zingen, klankschalen en gongs. Belichaming en integratie van transformerende lessen in de vorm van geleide meditaties, energie, licht en schaduwwerk. Gereedschappen om het veld van eenheid te mogen ervaren.

De mantra en chakra intensive staat op zichzelf. De bovenste vier chakra’s worden behandeld. Hart, keel derde oog en het kroon chakra. Je leert jezelf, je blokkades, je verlangens en je missie kennen die horen bij de bovenste chakra’s. Het veld van eenheid helpt je om te durven kijken en je schaduwzijde te omarmen. Wat ruimte, ontspanning en verbinding schept. Deze intensive is ook, voor wie dat wenst, een voorbereiding op een jaargroep waarin aan iedere chakra een hele dag wordt besteed. Natuurlijk gaan we ook wandelen in de prachtige omgeving.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Kosten
Prijs van 200 euro voor de workshop en begeleiding boek je bij ons via het inschrijfformulier. De kosten (180 euro) voor vegetarische maaltijden en overnachtingen op een 1 of 2-persoonskamer met wc en douche betaal je ter plekke aan Savita.

Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina

Plaats
Savita ligt in de regio Sauerland in Duitsland, op ongeveer 8 km van Winterberg. Het centrum is gelegen op een berghelling, omgeven door bossen, bronnen, beekjes. De lucht is uitzonderlijk schoon. Alle kamers zijn eenpersoons met een eigen badkamer en een balkon op het zuiden. Savita wordt gerund door een gemeenschap van vrijwilligers. Dit geeft een speciale homecoming-sfeer. Gasten dragen bij door hun eigen kamers schoon te houden en te helpen met de afwas.

Centrum Savita
An der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland
www.savita.nl

Hoe daar te komen?
Je kunt er komen met de auto of met het openbaar vervoer. (e.v.t.meerijden)
Het dichtstbijzijnde treinstation is Winterberg. Winterberg is ook een bestemming voor Flixbus.
Ze bieden goedkope reizen van en naar de meeste Europese steden:www.global.flixbus.com.

Op verzoek kan het centrum je ophalen bij het bus- of treinstation in Winterberg.

Dagelijks programma
7 uur ‘s ochtends doen we wat lichte strekoefeningen, meditatie of stiltewandeling
8 uur ontbijt
10 uur Stem en klank oefeningen enkele mantras
Teaching gegoten in geleide meditatievorm.
Chakra Bewustzijn oefeningen.
13.00 uur lunch
14.30 uur wandelen in de prachtige omgeving (1e x samen andere keren vrij)
17.00 Mantras zingen
18.00 diner
19.30 uur
Yoga Nidra klankschalen gong.

Tags: , , , , , ,


Back to Top ↑