Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingen In een cacao c..." /> Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingen - Leven in Eenheid

Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingen

Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingen
In een cacao ceremonie staan we toe ons hart te verwarmen en te openen. We verbinden ons met moeder aarde en de elementen vuur, water, lucht, ether, de geest van moeder cacao en spirit. Met meditatie, focus, adem en het zingen van klanken en mantra’s creëren we samen een heilige sfeer zodat we open staan om deze krachten toe te laten.
Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingen
In een cacao ceremonie focus je op een intentie. Iets dat je graag wilt en wat je al hebt bedacht voordat je naar de ceremonie komt. We zitten in een cirkel en dragen de intentie in ons hart. Vóór het drinken van de cacao worden de krachten ervan geëerd. We maken ook contact met onze kwaliteiten en doen die erbij. We prepareren zingend de cacao. We uiten daarbij onze dankbaarheid voor alle goede dingen in ons leven.

Daarna drinken we aandachtig de ceremoniële cacao en gaan met onze aandacht naar binnen. We ademen en mediteren in stilte en verbinden haar Spirit met onze intentie. Op gegeven moment voel je de kracht van moeder cacao door je bloedbanen stromen. Ze maakt je bloed zuurstofrijk, dit opent je mind en stelt je in staat om je angsten los te laten waardoor er meer ruimte ontstaat om Spirit toe te laten. Ze maakt je stem en je gedrag vrij om jezelf te uiten met zingen of dansen

Cacao ceremonie met klank dans en mantra zingenDaarna zingen we nog meer helende mantra’s verbonden met de kracht van cacao. Je verbinding met spirit en focus bepaalt hoe de werking van het medicijn in jou zal zijn. Aan het eind van de ceremonie mag je gaan liggen en doen we ter integratie een korte yoga Nidra met de klanken van klankschalen drums en gongs.

Over de cacao
We gebruiken pure ceremoniële cacao. Niet hetzelfde goedje wat we in de supermarkten kopen of zelfs de rauwe variant uit de bio winkel met additieven en emulgatoren. Dit is de meest pure cacao die ceremonieel biddend geoogst wordt door kleine boeren in Zuid-Amerika. Deze cacao bevat flavonoïden deze helpen met het reguleren van je bloeddruk. Daarnaast serotonine, tryptofaan en cafeïne stoffen die onze stemming beïnvloeden waardoor deze cacao een heilig en helend middel is vol fantastische eigenschappen.

Cacao verhoogt iets je hartslag. Hou in de gaten of dit ok is voor jou! Daarnaast wordt cacao afgeraden voor zwangere vrouwen en mensen die anti depresiva of antipsychotica slikken.

Aanmelden via onderstaand formulier:
Kosten: 30 euro bij aanvang te voldoen.
Tijd: zondag 3 april, 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Rivierenlaan 182, Lelystad

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Geeft zich op voor cacao ceremonie van:

  Vragen en of opmerkingen

   

  Tags: , ,


  Back to Top ↑