Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra - Winter 4-daagse Met ke..." /> Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra - Winter 4-daagse - Leven in Eenheid

Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra – Winter 4-daagse

Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra – Winter 4-daagse
Met kerst vier dagen transformerende lessen. Loslaten van wat geweest is. Erachter komen wat je missie is. Afgewisseld met mantra’s zingen, klankschalen, gongs, yoga nidra, stembevrijding, dansen, adem en geleide meditaties.  Geen zorg, verbinding vindt plaats in het Veld. De lessen worden gegeven door Deep en Cle, twee ervaren spirituele coaches/leraren  Er wordt heerlijk vegetarisch gekookt door Anneke en Nel. 
Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra – Winter 4-daagse
Kosten
Aanvang zondag 26 december 10.00 uur en vertrek woensdag 29 december 16.00 uur.
Prijs 350 euro inclusief workshops, vegetarische maaltijden boek je bij ons.
Overnachting in een 1,2 of 3 persoonskamer is mogelijk en kun je apart boeken bij Pacha Mama. Kosten: 100 a 120 euro voor 3 nachten.
Bewust-Zijn Meditatie Klank en Mantra – Winter 4-daagse
Aanmelden via formulier op de inschrijfpagina
mantra intensive
Locatie
Op het mooie spiritueel centrum Pacha Mama, Maersterpaed 8, Lekkum in Friesland. Rondom het centrum ligt een schitterende tuin en ook de directe omgeving biedt de mogelijkheid om van de natuur te genieten.
www.spiritueelcentrumpachamama.nl

 

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Als ik mij omgeven en doorschenen wist met licht voelde ik mij veilig, gelukkig en sterk. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. In de sabbatical afgelopen 3 jaar van geen lesgeven, geen muziek, geen workshops en geen healing festival, heb ik mijn schaduwkanten flink onder de loep genomen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

 

Tags: , ,


Back to Top ↑