Over ons

SONY DSCLeven in Eenheid bewustzijnstrainingen is een initiatief van Cle Burgers, Oneness trainer en spirituele gids. Mijn passie is het begeleiden van mensen in het maken van een verschuiving in bewustzijn. Daarbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheden in combinatie met methodieken en meditaties verworven bij leermeesters en in diverse opleidingen. Als trainer en voormalig manager van Centrum Venwoude heb ik een rijke ervaring in het begeleiden van mensen in transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkeling.

Na afronding van mijn studie Politieke Wetenschappen in 1990 kwam het besef dat de wijze waarop de maatschappij is ingericht en hoe we met elkaar omgaan een reflectie is van de afgescheiden staat van de mensheid. Daarmee kwam het inzicht dat de wereld om mij heen een reflectie is van mijn individuele staat van zijn. Dat was het begin van mijn innerlijke zoektocht. Vele jaren van intensief lichaamswerk en groepsdynamica volgden en gaven mij inzicht in de conflicterende aard van mijn persoonlijkheden en kreeg ik handvatten hoe hier beter mee om te gaan.

Ik was gedreven en zocht verschillende spirituele leraren op, verlangend naar zelfrealisatie. Mijn zoektocht bracht mij in 2006 naar de Oneness University in India. Daar opende een stroom van intense vreugde en onvoorwaardelijke liefde mijn hart. Spontaan was er een totaal vervuld zijn en een thuiskomen. Ik kwam in een diepe staat van eenheid terecht.
Terug in Nederland volgt in de jaren daarna een verdieping waarbij de ervaring van eenheid zich uitstrekt tot in alle facetten van mijn dagelijkse leven. Op een steeds dieper niveau ontvouwt zich het proces waarbij het ik oplost en een innerlijke stilte blijvend aanwezig is.

 


Back to Top ↑
  • Programma