Oneness Meditatie

Oneness Meditatie_nieuw 150x150Oneness Meditatie is een krachtige vorm van energieoverdracht via de ogen die een neurobiologische verandering in de hersenen bewerkstelligt. Deze meditatie helpt je bij het ontwaken tot de schoonheid en magie van het leven.

De Oneness Meditatie is voor iedereen toegankelijk en wordt gegeven in stilte. Op het moment van de energieoverdracht wordt degene die de meditatie geeft volledig overgenomen door de Goddelijke energie en is hij of zij als persoon zelf niet meer aanwezig. Je hoeft zelf niets te doen tijdens de meditatie. Een intentie om te ontvangen is voldoende.

Iedereen is welkom. Wat je achtergrond ook is dit event is werkelijk een unieke ervaring dat je niet wilt missen. De Oneness Meditatie wordt gegeven door Pieter van Oosterveld en Doeschka Doesburg. Zij zijn hiervoor geïnitieerd door de Oneness University in India.

Ervaringen deelnemers

“Bij het in de ogen kijken ervoer ik blijheid en daarnaast meer een oneindigheid, een ZIJN zonder oordeel, een eenvoudig zijn.”

Iris

“Mijn ervaring is dat je rond je ogen een energie voelt, die zich dan uitbreidt over je gezicht je lichaam, je bijna wat naar achter duwt. De ogen stralen lichte vooral liefde volle energie uit, het maakt ook licht en vrolijk. Het algehele gevoel is echt alsof het je even gegund is in de liefdevolle ogen van God zelf te mogen kijken. Het raakt dan heel diep, en maakt heel rustig en vredig.”

Jan

———–

“Na de ademmeditatie had ik nog steeds mijn ogen dicht, toen ik een overweldigende stroom van energie met een hele hoge trilling ervoer die me bijna van mijn stoel blies. Ik moest me extra aarden en mijn handen met omgekeerde handpalmen op mijn benen leggen om niet achterover te kukelen.
Waarschijnlijk kwam op dat moment de energie al binnen die Pieter en Doeschka mogen doorgeven. Wauw, nog nooit zó sterk ervaren. Bij het in de ogen kijken ervoer ik nog steeds blijheid en daarnaast meer een oneindigheid, een ZIJN zonder oordeel, een eenvoudig zijn, het is goed zoals het is en iets/iemand op de achtergrond.
Naar huis met het OV een lange tijd heerlijk gedachteloos en zonder oordelen kunnen zijn. Voel me nu heel transparant en tegelijkertijd heel krachtig, vol vrede en heel dankbaar. Meer vanuit de waarneming, ook gedachten zijn er veel en veel minder. Meer verwondering en het opnieuw zien van bijvoorbeeld bomen en planten. Ik realiseer me ook wat een voorrecht het was om van Pieter en Doeschka een Deeksha te mogen ontvangen en ik dank mezelf daar ook voor.”
Liefs en tot een volgende keer.
Nicoline

———–

“Er was diep oogcontact met Pieter als een gouden bal die naar mijn hart trok, ontspannen, doorademen, toelaten, zitten in mijn bekken, kijkend naar Pieter.
De oog deeksha met Doeschka was krachtig en liefdevol als Amma. Liefde naar de baarmoeder, de foetus, samenkomend en ontmoetend, liefdevolle aanrakingen.
Later vlak voor het sluiten van de ogen nogmaals oogcontact, LIEFDE als een gouden stroom die indaalde vanuit de sterren, een ons omhelsde LIEFDE.
Twee Oneness Meditators samen mogen zien zitten, zoveel liefde en verbinding. Uiteindelijk werd het 1 eenheidsveld, draaiende in de gouden bal, krachtig roterend in zichzelf. Later in vuur, voorbij alle vormen, diep verbonden.”
Ernst

 


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Programma