Healing Festival

hfheaderHealing Festival 18-20 augustus 2017 Lage Vuursche.

Dit is de 10e keer dat we het Healing Festival organiseren. Dat doen we met heel veel plezier! Hoe heerlijk is het om ieder jaar weer met een grote groep mensen 3 volle dagen in het Veld van Bewustzijn, Liefde, Licht, Heling, Open smelten en Groeien te mogen zijn. Ons streven is om het festival ieder jaar te vernieuwen en te verdiepen. Dit doen we door leraren aan te trekken die het prachtige en helende Eenheidsveld herkennen, erkennen en er op in kunnen spelen.

We werken samen met een team vrijwilligers en medewerkers van Centrum Venwoude. De samenwerking met de mensen van dit prachtige centrum midden in de bossen van Lage Vuursche is zo vruchtbaar. Ook de energie op het terrein is al zo krachtig. We komen als het ware in een gespreid energetisch bed en mogen daarop voortborduren.

Prijzen vanaf 240 euro met thuis slapen en 265 euro met kampeerplek camper caravan of plek op slaapzaal. Er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar vanaf 320 euro p.p. Deze prijzen zijn voor 3 volledige dagen Healing Festival incl. evt. overnachting, alle workshops en biologische maaltijden.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.healingfestival.nl

 

Eindritueel2013

Healing Festival Eindritueel

Tags:


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Programma